Lieve Coomans

Life Coach

Gelukkig zijn met jezelf

Hoi, ik ben Lieve, ik ben life coach en binnen ‘Life Coaching Life Change’ begeleid ik ook mensen met belemmeringen op fysiek vlak in hun mentaal welzijn. Het is mijn missie om de beste versie uit jezelf te halen en je terug op het pad van je leven te zetten. Samen gaan we op  verkenning naar wat jij wil in je leven, samen zoeken we naar nieuwe mogelijkheden om jouw doelen waar te maken, samen zetten we stappen naar jouw nieuwe toekomst.

Mijn verhaal

Mijn naam is Coomans Lieve. Ik ben geboren in de zomer van 1973. Opgegroeid met mijn 2 jongere zussen in een rustig dorpje te Ham.

Met mijn droom om mode ontwerpster te worden genoot ik van een technische mode opleiding te Geel.

Echter mijn hart volgde de liefde naar Laakdal  waar ik mijn 1e job in verkoop ook vond uiteraard in de modesector. Na ongeveer 11 jaar kreeg mijn leven een opdoffer. Mijn huwelijk liep op de klippen kort daarna volgde mijn ontslag op mijn werk wegens reorganisatie net op het moment dat ik mijn eigen huisje gekocht had. Met mijn kennis vond ik snel een nieuwe job in verkoop.

Mensen gelukkig maken met net dat één artikel waar ze naar zochten en verlangden, dat maakte ook mij gelukkig.

In de liefde ging het niet zo best, verdriet en gebroken hart bouwden een muur om me heen, lange tijd bleef ik single tot op een gegeven moment ik besefte dat ik maar gelukkig kon zijn met iemand als ik gelukkig was met mezelf. Die uitdaging ging ik dan ook aan. Onbewust was ik toen al aan het werken aan mijn persoonlijke groei en ontwikkeling.

Het werkte, plots stond daar mijn prins op het witte paard. Na enkele jaren samen gingen we samenwonen in ons droomhuis te Mol, verliefd en gelukkig een nieuw leven tegemoet.

Tot plots mijn lichaam daar anders over dacht. Ik kon niet meer vooruit, mijn spieren en gewrichten deden overal pijn, mijn emoties en gedachten had ik niet meer onder controle. Onderzoeken, specialisten, psycholoog, kinesitherapie, medicatie…..hielpen niet, ik kreeg te horen dat mijn lichaam leed onder chronische stresspijnen. Niets of niemand kon me verder helpen.

Maar daar dacht ik zelf toch anders over, ik was te jong ( lees 42 jaar) om mijn ganse leven zo de dagen te vullen. Ik volgde een acceptatiecursus, mindfulness voor mijn mentaal herstel, lichamelijk zocht ik hulp bij acupunctuur en osteopaat. Dit alles hielp me goed maar schonk mij nog niet die voldoening die ik wenste dus na wat research kwam ik terecht bij een life coach, tot toen had ik daar nog nooit van gehoord, ik ging in persoonlijke coaching en volgde op een gegeven moment een master mind “je wordt wat je denkt” bij haar.

Het is daar dat mijn ogen open gingen. Ik was een echte shopaholic en shoppen bleek een verdoving te zijn om mijn mentale geest even lam te leggen. Ik zag tijdens dat traject, op die master mind mezelf stappen voorwaarts zetten, groeien in positieve zin dat ik zo getriggerd werd om terug te gaan studeren, in 1e instantie voor mezelf.

Ik volgde de opleiding persoonlijke groei en ontwikkeling op de Inge Rock Academy waarop ik besloot om deze kennis en inzichten niet alleen voor mij te houden en te gaan delen met anderen.

Vandaag ben ik met passie en ziel een gecertificeerd life coach en trotse zaakvoerder van Life Coaching Life Change.

 

Mijn waarden

LEVENSERVARING

De ervaringen uit mijn leven, positief en negatief, hebben mij gemaakt tot wie ik vandaag ben. Zij hebben één voor één hun steentje bijgedragen, kennis en kracht gegeven tot de vrouw die hier nu staat.

PERFECTIONISME

Mijn streven naar perfectie is zowel waardevol als waardeloos. Doseren, de balans vinden is de kunst maar ook een must, bewustzijn speelt hierin een grote rol. Perfectie haalt het beste uit mezelf, mijn productiviteit en creativiteit verhoogt, gestructureerd en nauwkeurig te werk gaan geeft rust in mijn hoofd. Perfectionisme betekent voor mij doelen stellen en bereiken, alles op alles voor dat wat jouw gelukkig maakt.

RECHTVAARDIGHEID

Speelt een belangrijke rol in mijn leven. Het betekent voor mij gelijkheid, betrouwbaarheid, juist en eerlijk handelen. Samen bereiken we zoveel meer.

Mijn Aanpak

Wat het leven nog te bieden heeft, wat het leven ook gegeven heeft, de grootste kracht bestaat uit gelukkig zijn met jezelf.

In een 1 op 1 gesprek graaf ik op basis van vragen in wat dicht bij je kern ligt. Ik start vanuit het hier en nu met een korte terugblik op je verleden om te eindigen met een nieuwe toekomst. In een coaching werk ik op basis van open vragen, toekomst- doel- en oplossingsgericht.

start thinking

Start thinking

             Wat maakt dat je vandaag niet gelukkig bent in je leven?

                       Waar droom jij van?

                       Welke doelen wil jij bereiken?

go feeling

Go feeling

             Wat willen jouw emoties jou vertellen?

                       Welke overtuigingen zijn niet meer helpend?

just moving

Just moving

              Hoe kom je tot nieuwe resultaten?

              Hoe bereik je stapsgewijs je doelen?

                       Wat zijn jouw energienemers en energiegevers?

keep growing

Keep growing

             Wat kan me helpen om in groei te blijven?

                       Welke technieken pas ik toe in het dagelijks leven?

                     

ik certificaat

Ik zet je in beweging door je elke sessie naar huis te sturen met een creatieve opdracht: dit kan gaan van een denkoefening tot een plastisch werkje, een lees- of schrijfopdracht, een fysiek uit te voeren opdracht,  een meditatieve opdracht….door iets vanuit jezelf te creëren, maak je je hoofd leeg, heerst er rust op je lichaam en kom je dichter bij je jezelf.

Heb je vragen? Stel ze me gerust vrijblijvend! 

Privacy

Chat openen