Life Coaching

Life Change

Haal de beste versie uit jezelf!

Doelen bereiken, dromen waarmaken

Lukt het je niet om een doel te stellen, laat staan je doel te bereiken?  Mislukt het zoveelste goed voornemen weer maar eens? Weet je niet wat je werkelijk wil in je leven? Heb je een droom maar ligt deze veel te ver van je af om waar te maken? Durf je niet te dromen? Weet je niet waar te beginnen om je droom, je doel te bereiken?

Grenzen stellen

Wil je vaker nee zeggen maar durf je niet? Voel je je vaak onder druk gezet? Ben je bang voor conflicten? Ga je vaak in op taken die veel van jouw vragen? Ben jij een pleaser? Durf je anderen niet in de steek laten? Mis je gezonde assertiviteit?            

Keuzes maken

Moeite met verdelen van je tijd, aandacht, geld, energie…? Sta je voor een moeilijke keuze? Ben jij de eeuwige twijfelaar? Stel je beslissingen uit? Stel je alles uit tot op het laatste nippertje? Blijf je piekeren, wakker liggen…? Ben je bang foute keuzes te maken? Laat je knopen doorhakken door anderen voor jou?

Omgaan met stress

Kan je je werk moeilijk loslaten? Pieker je vaak? Reageer je vaak zeer kort op anderen? Ben je vaak moe en uitgeblust? Heeft stress een negatief effect mentaal en lichamelijk? Heb je het gevoel de berg werk niet meer te overzien?        

Balans tussen werk en privé

Leef je op automatische piloot? Ontbreekt het je aan tijd voor jezelf? Staat je sociaal leven op een laag pitje? Word je geleefd of heb je het gevoel geleefd te worden? Kom je niet toe aan dat wat voor jouw belangrijk is? Zitten er niet genoeg uren in je dag? Gebrek aan me-time?

Vind je geluk met behulp van life coaching

Voel je dat het tijd is om een verandering aan te brengen in je leven, maar je weet niet waar te beginnen

Een life coach is een vertrouwenspersoon, welke jou gaat inspireren, motiveren, begeleiden en ondersteunen naar een gelukkiger en positiever leven.

Een life coach werkt toekomst-doel-en oplossingsgericht.

Een life coach is ervan overtuigd dat de antwoorden, de oplossingen voor alle problemen binnen in jou aanwezig zijn.

Een life coach gaat samen met jou haalbare doelen opstellen die jij op eigen tempo gaat realiseren.

Een life coach zet jou in beweging, stap voor stap de berg beklimmen met de nodige hindernissen en omwegen om samen de top te bereiken.

Life coaching is bestemd voor iedereen met een open mind, die durft in de spiegel te kijken, openstaat voor kritische vragen.

Life coaching heeft alleen succes wanneer jij bereid bent de volle verantwoordelijkheid bij jezelf te leggen.

Wat is Life Coaching?

Bewustwording

Een manier om meer te leren over jezelf, wie je bent, wat er in je omgaat, je eigen waarden, je overtuigingen, je belemmeringen, dit leidt tot meer inzichten en mogelijkheden, wat aanzet tot actie en nieuwe resultaten.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Is een bewust proces dat tijd vraagt waarin je als mens je kwaliteiten en talenten versterkt en tegelijk voorkomt dat je valkuilen het roer overnemen

Mindset

Staat voor de manier waarop we denken over ons zelf, we kunnen onze mindset veranderen.

Congruentie

Betekent de overeenstemming van denken, voelen en doen op het bereiken van een doel.

Hoe weet ik of Life Coaching iets voor mij is?

Het feit dat je informatie zoekt over life coaching betekent dat je de intentie hebt om je leven in handen te nemen en verandering aan te brengen.

Zit je met problemen op je werk, in je relatie, met jezelf

Een life coach zal je helpen meer zicht te krijgen op de belemmeringen welke je tegenhouden om de problemen op  te lossen.

Wil je meer halen uit je leven

Een life coach begeleidt je om meer duidelijkheid te krijgen over wie je bent, wat je wil en welke stappen te zetten naar een nieuw leven.

Kan iedereen terecht bij een life coach

Iedereen die bereid is om de volle 100% verantwoordelijkheid bij zichzelf te leggen kan gecoacht worden.

Wie kan er niet gecoacht worden

Mensen in behandeling bij psychische medici of met psychische problemen kunnen pas na een psychisch traject terecht bij een life coach. Kinderen kunnen gecoacht worden maar dit vereist specifieke opleiding, zij gaan best langs bij een kindercoach.

Is een coachingstraject duur

Neen, investeren in jezelf is nooit te duur. Wil jij die prijs betalen voor de beste versie van jezelf dan ben jij dit meer dan waard!

Mijn aanpak

 

Ik verkies om te werken met 1 op 1 persoonlijke coaching gesprekken welke plaats vinden in mijn praktijkruimte.

Ik luister naar uw persoonlijk verhaal, maak een doorlichting van de situatie, samen kijken we welke onderwerpen aan bod komen. Op basis hiervan nemen we de meest geschikte aanpak door.

Door middel van een gesprek met diepe vraagstelling, welk verloopt via het TGOROW model zal je inzichten en kennis aangereikt worden. Je gaat actief aan de slag met oefeningen, actieplan en technieken, hierdoor leer je een probleem om te zetten naar een oplossing.

In een life coachingtraject werken we toekomst- doel- en oplossingsgericht.

Eén coaching sessie duurt 1-2 uur. Een coaching traject bestaat uit diverse sessies verspreid over 2-6 maanden en is een actief proces.

Lieve Coomans

Hoe werkt het

Vraag een gratis 1 op 1 gesprek aan

In een eerste gesprek luister ik naar jouw persoonlijk verhaal en  wat jouw tot life coaching brengt. Daarnaast licht ik kort toe wat life coaching is en wat je van mij mag verwachten. Wanneer wij beiden een goed gevoel, een match met mekaar hebben, overlopen we samen welke aanpak beste bij jouw past. Jij bepaalt de agenda en het tempo.

i

Kies een Coachingsplan

Een coachingtraject bevat meerdere sessies verspreid over meerdere maanden. Het aantal sessies hangt af van de problematiek van de klant en hoe ver hij/zij wil gaan. De gespreksduur ligt telkens tussen 1-2 uur.  U kan kiezen uit enkele pakketten of losse sessies voor een traject. Dit wordt besproken tijdens het 1e gratis gesprek.

Bereik je doel

Elke sessie zal er een onderwerp dat door jezelf bepaald wordt gecoacht worden. Door diepe vraagstelling, door de mentale spieren aan het werk te zetten en door gebruik van de universele wetten zullen we overgaan tot het opstellen van een actieplan om jouw doel te bereiken.

1 op 1 coachingsplan

Wanneer je dit plan kiest betekent dit dat je zelf de duur van het traject bepaalt, de prijs is afhankelijk van hoeveel tijd de sessie in beslag neemt. Elke sessie dien je contant af te rekenen.

3 weken coachingsplan

Dit plan omvat een traject van 3 sessies van 1.5-2 uur verspreid over 2 maanden. Dit plan dien je via overschrijving te betalen.

6 weken coachingsplan

Dit plan omvat een traject van 6 sessies van 1.5-2 uur verspreid over 4 maanden. Dit plan dien je via overschrijving te betalen.

9 weken coachingsplan

Dit plan omvat een traject van 9 sessies van 1.5-2 uur verspreid over 6 maanden. Dit plan dien je via overschrijving te betalen.

Workshops

Regelmatig organiseer ik ook groepsactiviteiten zoals een workshop, mastermind trainingen… Deze zullen tijdig terug te vinden zijn in de agenda en plaatsvinden in kleine groepjes.

Indien interesse voor een thema dat je niet aan bod ziet komen in de agenda of indien je een workshop of training wenst voor een eigen groep, aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

 

Durf te vragen, investeer in jezelf.

Privacy