Life Coaching

Life Change

Haal de beste versie uit jezelf!

Afhankelijk zijn van anderen

Afhankelijk zijn van anderen

Maak jij jezelf kleiner dan anderen? Cijfer jij jezelf weg? Voel jij je klein duimpje in de grote massa? Hangen keuzes die jij maakt af van wat een ander ervan denkt, is de waardering van anderen belangrijk voor jou? Heb jij die bevestiging nodig?

Ligt de regie van je leven in handen van iemand anders?

Grenzen stellen

De kunst van het kiezen tussen moeten en willen ligt in grenzen stellen. Loop jezelf niet langer voorbij, schep duidelijkheid voor jezelf maar ook voor anderen.

sociaal isolement

Sociaal isolement

Sta jij er alleen voor? Heb jij weinig of geen contacten? Ontbreekt het je aan ondersteuning binnen familie, vrienden en kennissen? Leef jij afgezonderd van anderen? Voel jij je eenzaam?

Omgaan met stress

Stress is bij iedereen aanwezig maar wordt bij iedereen anders ervaren, de ene kan er beter mee omgaan dan de ander. Laat stress je leven niet bepalen.

Eigenwaarde

Ben je de weg in je leven kwijt geraakt? Weet je niet meer wie je precies bent? Heb je geen idee wat je goed kan? Ben je niet gelukkig? Begrijp jij jezelf? Voel je je eigen gevoelens niet meer? Ervaar je geen emoties meer? Sta jij onzeker in het leven? Rust er faalangst op je schouders? Ben jij een perfectionist? Is het beeld dat je hebt, ziet en voelt van jezelf negatief?

Vind je geluk met behulp van life coaching

Voel je dat het tijd is om verandering aan te brengen in je leven, maar je weet niet waar te beginnen?

Een life coach is een vertrouwenspersoon, welke jou gaat inspireren, motiveren, begeleiden en ondersteunen naar een gelukkiger en positiever leven.

Een life coach werkt toekomst-doel-en oplossingsgericht.

Een life coach is ervan overtuigd dat de antwoorden, de oplossingen voor alle problemen binnen in jou aanwezig zijn.

Een life coach gaat samen met jou haalbare doelen opstellen die jij op eigen tempo gaat realiseren.

Een life coach zet jou in beweging, stap voor stap de berg beklimmen met de nodige hindernissen en omwegen om samen de top te bereiken.

Life coaching is bestemd voor iedereen met een open mind, die durft in de spiegel te kijken en openstaat voor kritische vragen.

Life coaching heeft alleen succes wanneer jij bereid bent de volle verantwoordelijkheid bij jezelf te leggen.

Wat is Life Coaching?

Bewustwording

Een proces dat ontstaat in het moment waarop men uit het hoofd met aandacht in het hart kijkt. Een manier om meer te leren over jezelf, wie je bent, wat er in je omgaat, je eigen waarden, je eigen overtuigingen, je eigen belemmeringen

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Het bewust verloop van evalueren van kwaliteiten en talenten, bekijken van mogelijke oplossingen, stellen van doelen, waarmaken van dromen om de kwaliteit van het leven te vergroten in al zijn levensgebieden.

Mindset

Een manier van denken, stilstaan bij eigen gedachten en emoties, we kunnen onze mindset veranderen.

Verandering

Door de zoektocht naar wat werkt en wat niet, het ondergaan in kleine stapjes van een nieuwe manier van omgaan met successen en tegenslagen in het leven.

ik certificaat

Hoe weet ik of Life Coaching iets voor mij is?

Het feit dat je informatie zoekt over life coaching betekent dat je de intentie hebt om je leven in handen te nemen en verandering aan te brengen.

Zit je met problemen op je werk, in je relatie, met jezelf

Een life coach zal je helpen meer zicht te krijgen op de belemmeringen welke je tegenhouden om de problemen op  te lossen.

Wil je meer halen uit je leven

Een life coach begeleidt je om meer duidelijkheid te krijgen over wie je bent, wat je wil en welke stappen te zetten naar een nieuw leven.

Kan iedereen terecht bij een life coach

Iedereen die bereid is om de volle 100% verantwoordelijkheid bij zichzelf te leggen kan gecoacht worden.

Wie kan er niet gecoacht worden

Mensen in behandeling bij psychische medici of met psychische problemen kunnen pas na een psychisch traject terecht bij een life coach. Kinderen kunnen gecoacht worden maar dit vereist specifieke opleiding, zij gaan best langs bij een kindercoach.

Is een coachingstraject duur

Neen, investeren in jezelf is nooit te duur. Wil jij die prijs betalen voor de beste versie van jezelf dan ben jij dit meer dan waard!

Aanpak Life Coaching Life Change

In elke begeleiding streef ik ernaar mijn klanten tot de beste versie van zichzelf te laten uitgroeien. Elk individu terug op hun levenspad zetten, richting geven aan hun leven, handelen vanuit hun diepste kern.

Ervoor zorgend dat ieder op zich het leven leiden kan vanuit zijn eigen unieke persoonlijkheid.

Vanuit mijn ervaring heb ik een concept ontwikkeld, het Life Coaching Life Change model bestaande uit 4 pijlers.

Dit is de basis dat we keer op keer hanteren gedurende de transformatie. 

start thinking

Start thinking

De centrale pijler waar ik je leven van nu schets, achterhaal waar je tegenaan loopt, op lijst wat je ongelukkig maakt, bekijk welke kanalen actief zijn voor prikkeling, onderzoek over welke vaardigheden je beschikt, focus leg op je persoonlijkheid.

Samen brengen we je visie/missie in kaart en stellen we lange en korte termijndoelen op om verder te bouwen. We leggen onderzoek op je kwaliteiten en talenten en brengen verdieping in je persoonlijkheid.

Deze pijler  brengt je in contact met je bewuste denken. Hier ligt de aanzet voor alle volgende pijlers.

Door middel van je mentale spieren, de eigenschappen van onze bewuste geest, zet ik je in mentale fitnesstraining.

go feeling

Go feeling

Deze pijler is de gevoelssnaar, de pijler waar we met ons GPS systeem van emoties en gevoelens door je onderbewustzijn reizen.

Vanuit je persoonlijk levensverhaal gaat ieder door het leven met een rugzak vol ervaringen, herinneringen, overtuigingen, principes, gewoontes…  geladen, waaraan een gevoel gekoppeld zit. Dit hebben we opgeslagen in ons onderbewuste denken.

Deze pijler ligt in nauw contact met liefde en haat, de gids van ego, drama en de ziel. Ik stel je aan tot bemiddelaar om connectie te maken met je emoties.

Samen duiken we in de ‘circle of influence’. We halen de invloedrijke factoren uit onze omgeving boven water. Door middel van de universele wetten zet ik je aan de slag om het leven te creëren zoals jij het wil, de 1e stappen van verandering.

just moving

Just moving

Deze pijler is de rode draad doorheen de begeleiding, hierin leer ik je om creatief actie te ondernemen, om jezelf in beweging te zetten.

Door middel van deze pijler spitten we uit welke je energiegevers zijn maar focussen we ook op de remmers van je energie. Ik begeleid je hierin om stil te staan bij wat je lichaam vertelt, je fysieke brein.

Hier leer ik je stappen zetten op weg om nieuwe resultaten te bereiken, op weg om dromen waar te maken, op weg om je doelen te bereiken.

Ik gids je om stap  voor stap langzaam maar zeker vooruit te gaan, gedreven door opgebouwd vertrouwen, doorheen de muur van angst, geladen met motivatie, vol passie en liefde.

keep growing

Keep growing

Deze pijler is erop gericht om te blijven groeien en je krachtig doorheen het leven te loodsen. Om het leven met stress te leiden vanuit flow.

Met deze pijler start je vanuit je hart, vanuit je centrum, vanuit je kern, vanuit je authenticiteit. Vanuit verbinding doelen bereiken, dromen waarmaken, vertoeven in je nieuwe toekomst.

Met de inzichten en technieken die ik je gegeven heb sta je gelukkig, veerkrachtig, positief, energievol, rijk gevuld, gedreven, dankbaar, rustig, gemotiveerd, met zelfvertrouwen, gericht, vrij… in het leven. 

schema life coaching life change

Hoe werkt het

Vraag een gratis 1 op 1 kennismakingsgesprek aan

In een intakegesprek luister ik naar jouw persoonlijk verhaal en wat jou bij coaching brengt zodoende ik een beeld krijg van de persoon die voor me zit. Samen kijken we waar jij naartoe wil en wat maakt dat dit tot op heden niet lukt.

picto

Kies voor jezelf en groei

In een sessie bepaal jij telkens het onderwerp. Volgens het TGOROW model gaan we hier dieper op in door middel van een vraaggesprek, ik luister naar je beleving, naar je gedachten, emoties, naar je omstandigheden, naar je knelpunten… Ik kader je persoonlijk verhaal en reik je kennis, inzichten en technieken aan.

Bereik je doel

Elke sessie eindigt met een actieplan om direct mee aan de slag te gaan. Je gaat telkens naar huis met één of meerdere creatieve opdrachten variërend van denkopdracht, leesoefening, actieve oefening, meditatieve opdracht…

1 op 1 persoonlijk gesprek

Een gesprek op maat van de klant met begeleiding, ondersteuning, motivatie en inspiratie. Individueel in vertrouwen bouwen aan de toekomst. Met als startpunt het huidige verhaal en de eindstreep de doelstelling.

Workshop

Op regelmatige basis zullen workshops plaatsvinden waarin we in kleine groepjes werken rond één thema. Deze zullen terug te vinden zijn in de agenda.

Indien interesse voor een thema dat je niet aan bod ziet komen in de agenda of nog niet weldra ingepland staat of indien je een workshop of training wenst voor een eigen groep, aarzel dan ook niet om contact met me op te nemen.

 

Mastermind trainingen

In een training zet ik een kleine groep mensen in beweging om de ervaring op te snuiven, om mee te nemen in het dagelijks leven. Aan de hand van leesopdrachten, wandelen in de natuur, creatieve oefeningen…

Deze zijn terug te vinden in de agenda.

 

Kernwaarden

Met onderstaande diagrammen heb je een kijk op de normen en waarden die voor mij van belang zijn vanuit mijn persoonlijke kern. Het zijn de wegwijzers die ik hanteer. Maar het allerbelangrijkste is dat deze kernwoorden duiden op de resultaten en de waarden die ik geef aan en bereik met klanten van Life Coaching Life Change:      

kernwaarden 1

Ik ben een rustig persoon met een groot warm hart, ik ga voor rust in het hoofd, tijd voor jezelf nemen en energievol door het leven gaan.

Ik sta voor eerlijkheid, rechtvaardigheid en betrouwbaarheid.

Ik hecht belang aan duidelijkheid en structuur en ben detailgericht tot in perfectie toe, verandering en groei is wie ik ben vandaag en een constante must in mijn leven geworden ,  ik leer om krachtiger in het leven te staan.

 

Kernwaarden 2

Ik werk vanuit het visuele, het zichtbare, het plastische opzicht, ik geef je terug richting aan je leven en je wordt de piloot van je eigen leven, ik zorg voor balans tussen werk en gezin, momenten nemen voor jezelf is een prioriteit,  jezelf op de 1e plaats zetten daar streef ik naar, leer je knopen doorhakken en kiezen wat jij werkelijk wil, je gaat voor dromen waarmaken  . 

Vol zelfvertrouwen leer ik je gaan voor je doelen en dromen, loslaten en aanvaarden van dat wat er is, prioriteit is liefde voor jezelf en het leven.

 

Wacht niet langer om jouw beste versie te zijn! Neem vandaag nog contact op.

Privacy