Home Workshops Boektraining Je wordt wat je denkt
Je wordt wat je denkt

Je wordt wat je denkt

“Je wordt wat je denkt” is een boektraining dat je in 9 stappen naar een positiever leven brengt. Het boek is opgesteld als zelfhulpboek, mijn ervaring leert dat je er meer effect, waarde en resultaat uithaalt in een training/workshop.

Ben je niet tevreden met je leven, twijfel je aan je relatie, sleep je je naar het werk, zit je niet lekker in je vel, leef je op automatische piloot, lukt het je niet om knopen door te hakken, heerst er chaos in je hoofd, weten waarom oude gewoontes steeds weer terug komen…….

Wil je graag je eigen keuzes kunnen maken, je grenzen aangeven, opnieuw controle in je leven brengen, meer zelfvertrouwen opbouwen, positiever in het leven staan, gelukkiger zijn met jezelf…?

Ben je bereid je eigen leven om te keren en actief in handen te nemen dan is deze training iets voor jou !!!

Ik begeleid je 8 weken stap voor stap op weg naar de beste versie van jezelf. Aan de hand van het boek ‘Je wordt wat je denkt’ van Inge Rock gaan we werken aan je gedachten, je emoties en gevoelens en zetten we ons in beweging naar een nieuw leven. Het boek hielp al vele mensen op weg naar een nieuwe wending in hun leven, fysiek en mentaal.

De trainingen vinden ’s avonds plaats, starten stipt 19.30 uur, zullen ongeveer anderhalf uur duren. De training verloopt live en online.

De investering voor dit project bedraagt slechts €120 exclusief boek ( te koop bij de gekende boekhandelaars).

Dit omvat: 12 uur training in 8 wekelijkse bijeenkomsten, kennis en inzichten van mezelf en alle deelnemers, gezamenlijke doorlichting van alle oefeningen uit het boek, support en ondersteuning gedurende het traject, een wekelijks update van elke training in je mailbox.

 

Schrijf je in voor 07/11/2020 door contact op te nemen