Het FODMAP boek is er!

 

Samen met Sandra heb ik, Sofie dit boek geschreven.

De recepten zijn bestaande recepten van Sandra uit de 5 Nooit meer diëten boeken. Hier en daar wat aangepast zodat de recepten passen binnen een FODMAP-arme voeding.

Dit boek is geschikt voor mensen met het prikkelbare darmsyndroom. Ondertussen ben ik al aan mijn 11e jaar bezig als Sanacoach. De laatste 6 jaar ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in voeding bij darmproblemen en daardoor verschillende bijscholingen gevolgd rond het FODMAP-dieet. De laatste jaren heb ik dan ook al verschillende mensen begeleid bij dit dieet.

Dit had ik nooit durven dromen. Ik wil Sandra Bekkari en Borgerhoff & Lamberigts enorm bedanken voor de kans die ik heb gekregen.

Voedingsdeskundige/diëtiste Sofie De Laet

FOD map
FOD map 2